Köp- och leveransvillkor 

All min keramik tillverkas för hand av mig vilket gör varje produkt unik. Det innebär att variationer i produkternas utseende förekommer. Jag vill också att ni ska vara observant på att viss variation även kan förekomma i färgåtergivningen då olika datorer återspeglar färger olika. Samtliga produkter är tillverkade i stengods och tål maskindisk och micro. Vill du göra en beställning går det jättebra att kontakta mig på emma@lermakarna.se. 

 

Betalning

Betalning sker i nuläget via swish eller faktura. Jag skickar ingenting förrän betalningen kommit fram. Det går också bra att hämta beställning i verkstan i Östersund, då kan betalningen ske på plats och med kort om så önskas. 


Leverans

Jag skickar med Postnord och använder mig av spårbara försändelser. Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Ange ditt mobilnummer vid beställningen för att du ska kunna ta emot ett SMS som talar om när du kan hämta ditt paket. I annat fall sker avisering via epost eller postavi. Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar. Observera att produktionstiden vaierar mellan 1-4 veckor beroende på lagerstatus och vilka arbetsprocesser som krävs.

Beställning som är levererad och ej utlöst inom 14 dagar returneras tillbaka på din bekostnad. Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress.

 

När du tar emot varan ska du alltid kontrollera att emballaget är helt. Syns skadan utvändigt bör du reklamera godset till distributören innan du tar emot försändelsen.


Fraktkostnader:

max 1 kg 90kr

max 2 kg 130kr

max 3 kg 160kr

max 5 kg  195kr

max 10 kg 260kr


Ångerrätt
Du har alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. Dock ska varan återlämnas i välvårdat skick. Så snart jag mottagit returen, eller ett bevis på att varan har skickats spårbart, återbetalas dina pengar inom 14 dagar, dock ej fraktavgiften. Du står för returkostnaden.

Observera att ej uthämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.

Hör av dig till mig om du vill returnera en vara.


Reklamation
Om någon vara är skadad eller felaktig när du öppnar paketet kontakta mig med bilder på emma@lermakarna.se. Vid reklamation svarar jag för returfrakten.

emma@lermakarna.se  |  073 84 82 086

Färjemansgatan 25, Östersund