VIll ni upptäcka lerans fantastiska värld med oss?

I verkstan hos Lermakarna anordnar Jag och Åsa kvälls- och helgkurser i keramik. Våra kurser riktar sig till både nybörjare och den lite mer erfarne. Vi anpassar oss efter deltagarnas tidigare erfarenheter och lägger fokus på skaparglädjen, leken med leran och mötet med likasinnade. Vi ger information om bearbetning och hantering av leran och visar olika tekniker så som tumning, kavling, ringling och drejning. Kurserna avslutas med att glasera det som har producerats och efter avslutad kurs bränner vi den sista bränningen och bjuder in till en gemensam kväll då man kan hämta sina alster. 

Antalet timmar är 15 och fördelas på 6 kvällar för kvällskursen och 2 dagar + en kväll för helgkursen. Max antal deltagare är 5st.
Priset är 2500 kr inkl. 5kg lera, glasyr och bränningar. Mera lera finns att köpa för 65:-/kg, ifall det behövs. Vi jobbar i en ljus stengodslera. 

Låter det här intressant är ni välkomna att göra en intresseanmälan på emma@lermakarna.se så hör vi av oss så fort vi har en kurs på gång!

 


Vi hoppas att det är många av er som vill upptäcka lerans fantastiska värld med oss! 

emma@lermakarna.se  |  073 84 82 086

Färjemansgatan 25, Östersund